İlan Detayları

Fırınlanmış Sinop Mantısı

Sinop Elif Gülce Yufka'dan Fırınlanmış Sinop Mantısı sadece 165₺. Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo. Kapıda Ödeme Anlaşmasıda mevcuttur. Ürün etiketli olarak gelir, etiket üzerinde pişirme önerisi, içindekiler ve son tüketim tarihi bilgileri vardır. 


sinop mantısı


Fırınlanmış Sinop Mantısı için pişirme önerisi?
Elif Gülce Yufka, Sinop mantısının nasıl pişirileceği ile ilgili bizlere farklı detaylar veriyor. Öncelikle ortalama 4 litre suyu kaynatın, suyun içerisine 1 çorba kaşığı sıvı yağ ve 1 çorba kaşığı tuzu atın. 1 KG fırınlanmış Sinop Mantısını suya ilave ediyoruz ve ortalama 10~15 dakika arası pişiriyoruz. İstediğimiz kıvama geldiğinde kevgir ile süzüyoruz. Soğuk su ilave ederek biraz soğumasını sağlıyoruz. Tercihen geniş bir tabağa istenilen miktarda koyduktan sonra isteğe göre sarımsaklı yoğurt veya eritilmiş tereyağı mantı üzerine gezdirerek servis edebiliyoruz.


Ayrıca farklı lezzet deneyimlemek isteyenler için tereyağı eridikten sonra bir miktar kırmızı pul biber ilave ederek sos hazırlayabilirler.

 Yoğurtlu mantı tercih edenler için yoğurt üzerine tereyağı gezdirildikten sonra bir tutam sumak gezdirerek farklı bir lezzet elde edebilirsiniz. Yoğurt soslu mantı için yine farklı lezzetler tatmak isteyenler nane ve benzeri baharatlar ilave edebilirsiniz.

Fırınlanmış Sinop Mantısı Nereden Alınır?
İlimizde birçok işyerinde mantı üretimi yapılmaktadır. Sinop mantısını taze ve günlük almak isteyenler bir gün önceden sipariş vererek üretim yaptırabilirler. Ayrıca fırınlanmış ve dondurulmuş Sinop Mantısı sürekli temin edilebilir şekilde hazırda bulunmaktadır. Sinop mantısının lezzetli olması için en önemli faktör kullanılan un ve hamurun tutma kıvamıdır. Ayrıca lezzetli bir mantının sırrı içine konulan et miktarı ve dana eti olmasıdır. Elif Gülce Yufka bu konuda oldukça iddialı ve fırınlanmış Sinop Mantısı için önerebileceğimiz bir firma. Ustalar kullanılan iç malzeme için sadece dana eti söyleminin yeterli gelmediğini söylüyorlar. Dana etinin belirli bölgelerinden kıyma haline getirilen bir karışım kullandığını söylüyorlar. Ayrıca en kaliteli mantı hamuru elde edebilmek için en iyi unu bulmak gerektiğini söylüyorlar.

Reklamveren Adı