İlan Detayları

Satılık ve Kiralık ilanları almaya başladık

Sinop seriilan web sayfamız her türlü ilanlarınızı paylaÅŸmak amacıyla hazırlanmıştır. Zamanla sitemiz yüksek hitlere ulÅŸamış olup google reklamları almayada hak kazanmıştır. 


Her türlü satılık/kiralık emlak ilanları, araç ilanları, iÅŸçi ve iÅŸveren ilanları gibi bir çok alanda ilan vermenize olanak saÄŸlıyor. Her ay 1 ücretsiz ilan verme hakkınız mevcuttur. 


Emlak ilanı verecek olan emlakçılar için ücretli hizmet sunuyoruz. Ä°lan görsellerinizi ve ilan metnini bize gönderiyorsunuz. Ä°lanlarınızı web sitemize biz yüklüyor ve kendi sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Ayrıca kendi sosyal medya heplarınızda paylaÅŸabilmeniz için bir gönderi ve bir tanede hikaye görseli hazırlıyoruz. 

Her ilan için standart pakette ilan başı 10 TL ödüyorsunuz dilerseniz aylık abone olabilirsiniz. Aylık abonman ücretimiz fazlasıyla uygundur. Ä°lan sınırımız bulunmuyor.

Dilerseniz premium paketimizde yıllık taahütünüze karşılık aylık 100TL ilan ücreti ödüyorsunuz.  Yıllık ödemeniz sadece 1000 TL oluyor. Ä°lanlarınızın yüklenmesi ve paylaşımını yapıyoruz. Her ilanınıza özel tasarım yapıyoruz. Bu paketimizde google reklam desteÄŸimiz mevcuttur. Ä°lanınızı sadece Sinop'ta ilk sıraya çıkarıtıyoruz. Google reklamlarımız kelime bazlı fiyanlandırılmakta olup, aylık bütce gösterim sayısına göre belirlenmektedir. Reklam veren doÄŸrulaması mutlaka yapıyoruz. 

Google reklam verdiÄŸinizde ne olur
- Google aramalarda anahar kelimelerinizden biri yazıldığında ( sinop satılık daire ) ilk sırada görünürsünüz.
- Youtube da video izlerken videolar arasında reklamınız görünür.
- Admob desteÄŸi sayesinde geçerli konumda oyun oynayanlarda reklamınız görülür.

Unutmayın. DoÄŸru hedef kitleli reklam planlaması size potansiyel müÅŸterileri getirecektir.


Ayrıca; Meta (facebook - instagram) reklamları içinde, profesyonel reklam desteÄŸi alabilirsiniz.

Reklamveren Adı